slogan

Snackbarketen Febo komt met eigen kledinglijn

Je kent de populaire fastfoodketen Febo vast van de kroketten, frikadellen en broodje kipburgers die je uit de muur kunt trekken. Na jaren vast te hebben gehouden aan een succesvolle formule, durft de snackbar nu een grote verandering aan te brengen. En de echte liefhebbers gaan dit geweldig vinden. 

Kledinglijn

Nee, je hoeft niet bang te zijn dat je geliefde snack uit het assortiment verdwijnt. Febo gaat namelijk uitbreiden met een heuse kledinglijn, waardoor jij nu niet alleen maar voor je favoriete fastfood naar de snackbar hoeft. Say what?!

Het bedrijf bestaat dit jaar namelijk 75 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Naast dat het de populaire grillburgers gratis gaat uitdelen, ze een drive-thru openen én de fameuze grillburgersaus verkopen, lanceren ze dit jaar dus ook een eigen kledinglijn.

Lekker comfortabel

In het filmpje dat Febo op social media plaatste, geeft Febo alvast een voorproefje van wat je van de limited edition collectie kan verwachten. Enne, het belooft in ieder geval erg comfy te zijn. Precies wat je nodig hebt voor een luie dag met, uiteraard, je favoriete snacks van Febo op schoot. 

Lees ook: Bikinimodel showt getransformeerd lichaam na méér eten

 

Bron: Colourful Rebel Beeld: Facebook, iStock