slogan

Lidl komt met kledinglijn geïnspireerd op Meghan Markle

Meghan Markle is tegenwoordig naast de verloofde van prins Harry, ook nog eens één van de grootste stijliconen. Haar stijl is minder klassiek dan die van haar schoonzus Kate Middleton en dat maakt haar kledingstijl onwijs populair. Het is supermarktketen Lidl dan ook niet onopgemerkt gebleven dat de brunette ongekend populair is en dus besloten ze een kledinglijn te ontwerpen die geïnspireerd is op de stijl van Meghan.

Collectie 

De budget kledinglijn van Meghan lag vanaf afgelopen weekend in de Britse supermarkten. Lidl lijkt behoorlijk te hebben uitgepakt, want de collectie bestaat uit aardig wat items. Naast jeans en blouses - waar we Meghan regelmatig in spotten - bevat de collectie ook leggings, sjaals, lange vesten, truien, t-shirts en laarsjes in allerlei verschillende kleuren. 

Limited-edition 

Naar verwachting zal de collectie binnen een mum van tijd uitverkocht zijn. Wel gaat het om een eenmalig iets, aangezien de kledinglijn niet meer opnieuw zal worden aangevuld. Ook kan de budgetkleding niet vanaf Nederland besteld worden. Dus mocht je één van de items dolgraag willen hebben, dan moet je toch echt een retourtje naar Engeland boeken. Al is dat natuurlijk niet bepaald een straf!

Lees ook: Spotgoedkope Lidl crème is een kopie van de La Prairie crème

Bron: Beau Monde Beeld: Lidl, Getty