slogan

Lara Stone: 'Soms laat ik mijn zoon een paar dagen bij de nanny'

Met een liefhebbende echtgenoot, wolk van een zoon en geweldige modellencarrière lijkt Lara Stone het volledig voor elkaar te hebben. Maar het supermodel geeft toe dat ze bang was alles te verliezen tijdens haar zwangerschap.

Sterker nog, Lara haatte zwanger zijn en schrok enorm van de veranderingen die ze in haar lichaam zag. Na tien weken moest ze al stoppen met modellenwerk. "De zwangerschap had al snel invloed op mijn werk en dat maakte me bang. Mijn lichaam veranderde, maar is ook mijn werk en mijn leven. Daarnaast houd ik van werken, ik zit niet graag thuis niks te doen, dus ik wilde zo snel mogelijk weer aan de slag" vertelde ze aan Sunday Times Style magazine.

Nanny

Ook vertelt Lara dat ze soms geen andere keus heeft dan de kleine Alfred dagenlang bij een nanny te laten. "Mijn familie woont niet in de buurt en de familie van mijn man woont een paar uur verderop. We hebben beide onvoorspelbare banen. Soms zit er niets anders op dan mijn zoon een paar dagen bij de nanny te laten", vertelt ze. 

Back on track

Dat Lara Stone weer helemaal terug is, blijkt wel uit haar meest recente fotoshoot voor Vogue US. Ze werd door niemand minder dan Kate Moss gestyled voor de 12 pagina's tellende spread in het groter modenummer, waarin het Nederlandse model met twee wolven poseert.

 

 

 

Beeld: Vogue


,