slogan

IKEA lanceert eigen bucket hat en gaat viral

Het festivalseizoen is officieel geopend. Enne, als jij vorige week ook in de regen met je poncho stond te dansen bij Down the Rabbit Hole of een ander festival; dan wil je voortaan dit item van IKEA hebben. 

Andere weg

Menigeen heeft wel wat van de Zweedse meubelgigant in huis staan. Naast meubels, kun je er natuurlijk ook terecht voor de heerlijke Zweedse balletjes of Daim chocolade.

Maar ze spelen nu ook in op dé festivaltrend van dit seizoen. Het blauw met gele bedrijf lanceert namelijk een eigen limited edition Knorva bucket hat! 

Lees ook: Dit IKEA-item is over een paar jaar duizenden euro's waard

Bucket hat 

Erg handig is-ie wel. De hippe blauwe hoed is namelijk ook nog eens waterproof. De bucket hat is uiteraard omgetoverd in de stijl van de meubelgigant en wellicht herken je het ergens van. Dat kan kloppen, want de bekende IKEA shoppers zijn namelijk omgetoverd tot deze musthave item. Enne, het internet gaat los. 

"Kan iemand mij een Ikea bucket hat opsturen. Dit is het beste was ik dit jaar gezien heb", aldus een fan. "Mijn zus heeft een Ikea bucket hat gekocht voor mij. Dit wordt mijn zomer." Kleine teleurstelling wel; ze hebben ervoor gekozen om het niet in Nederland te verkopen. Enne, omdat er een echte run op zit zijn ze helaas ook overal uitverkocht...  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bucket Store DK (@bucketstoredk) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bucket Store DK (@bucketstoredk) op

Bron: Marie Claire Beeld: BSR, Instagram


,