slogan

Grote hilariteit om dit vreemde item van Asos

Regelmatig verschijnen er items in webshops waarvan een hoop mensen denken: 'Huh? Dit is best vreemd'. Er wordt dan ook vaak om gelachen en dit keer is het een opmerkelijk accessoire van Asos waar de spot mee wordt gedreven op social media.

Festival accessoire

Asos brengt een soort highclass mondkapje uit. Voor zeventien euro heb je volgens de webshop hét festival accessoire in handen, maar een aantal mensen denken daar nogal anders over. "Heeft al het personeel van Asos de griep en bedachten ze dit geval terwijl ze aan het hallucineren waren van de koorts?", schrijft iemand online. 

Lees ook: Dankzij deze ASOS-hack shop jij altijd met korting

Niet ideaal

Echt fashionable vinden de meeste shoppers het er niet uitzien. Je moet ook nog eens uit de buurt blijven van water en vocht, anders heb je een groene afdruk op je gezicht zitten (door de oxidatie van het metaal). Klinkt niet als een ideaal accessoire.

Een ander persoon op social media bedacht waar het wél handig voor zou zijn: "Ideaal voor als je kamergenoot een scheet laat en je het raam niet kan openzetten." Toch laten veel bezoekers van de webshop dit item aan zich voorbij gaan. 

Bron: Nina Beeld: Twitter, KUWTK 


,