slogan

Grazia's 30 Day Abs Challenge

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws uit te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Toen wij de 30 Day Fitness Challenges onder ogen kregen, stonden er dan ook direct een aantal redactieleden te popelen om de abs challenge aan te gaan en nog even op de valreep deze zomer met een strakke buik op het strand te verschijnen.

Doe met ons mee! De minder enthousiaste redactieleden werden met lichte dwang overgehaald en op 1 juli is de complete online redactie begonnen. De komende, inmiddels 29, dagen zullen wij het trainingsschema van de 30 Day Abs Challenge af gaan werken. Dit betekent dat we op dag 1 begonnen zijn met 15 sit-ups, 5 crunches, 5 leg raises en 10 seconden plank en op dag 30 maar liefst 125 sit-ups, 200 crunches, 65 leg raises en 120 seconden plank zullen doen. Het lijkt ons vooralsnog onmogelijk, maar beloofd wordt dat als je het schema trouw blijft volgen, het je zonder al te veel moeite af zal gaan op dag 30. Daarnaast hopen we natuurlijk op die six pack. Met lichte aarzeling, maar vol goede moed gaan we de uitdaging aan.

Geïnspireerd om mee te doen? Hieronder vind je het trainingsschema dat we volgen. Ook kun je de gratis app downloaden om je bij de les te houden. Deel je resultaten met #Grazia30DayAbs. Succes!

Grazia.nl redactie; the before picture

 


,