slogan

Google zoekopdrachten stijgen enorm, nadat Kim Kardashian gespot werd in deze trend

Kim Kardashian heeft deze week, sinds de brute overval tijdens Paris Fashion Week, officieel haar social media stilte verbroken met een wel heel zoete familiefoto. Niet alleen op Instagram is haar comeback een feit; de 36-jarige is ook weer actief op SnapChat. En dat Kim, if you like it or not, voor velen een influencer is op gebied van fashion en beauty, blijkt wel uit haar laatste SnapChat-foto. 

Het Kim K. effect

Of je haar outfits nou mooi vindt of niet; La Kardashian is een stijlvoorbeeld voor velen. De duster coats vlogen afgelopen jaar over de toonbanken, de bodysuit bracht ze terug en ze poogde zelfs de wielrennersbroekjes weer hot te maken in 2016. En dan hebben we het niet eens gehad over de Yeezy sock bootsOf over haar sky high plastic lieslaarzenKim postte ze deze week een foto van haar ripped jeans op SnapChat en schreef enkel het woord 'Torn', als bijschrift. Niet veel later werd ze in Bel Air gespot in dezelfde jeans, gecombineerd met transparante Yeezy heels en een zwarte hoodie van Chrome Hearts. Nog geen 24 uur nadat Kim gespot werd in de gescheurde spijkerbroek, schoten de Google zoekopdrachten naar ripped jeans met 3,650% omhoog. Puur toeval of is er daadwerkelijk sprake van The Kim Kardashian Effect?

Enne, was je zelf ook nog op zoek naar ripped jeans? Wij zochten alvast een paar voor je uit! Klik en shop ze hieronder. 

Lees ook: Dit is de grootste beautytrend van het jaar, dankzij Kylie Jenner Shop!

Missguided - €46

Liquor and Poker - €46

Liquor and Poker - €46

One Teaspoon - €153

Missguided - €46

River Island - €55

Bron: Look, Beeld: Getty