slogan

Gigi Hadid zet samenwerking met Tommy Hilfiger voort

Gigi Hadid is vaak te vinden in de allermooiste creaties, maar heeft zelf ook een goed gevoel voor mode. Het half Nederlandse model heeft inmiddels alweer twee collecties in samenwerking met Tommy Hilfiger uitgebracht, waarvan de laatste nu eindelijk in de winkels ligt. De kleding is perfect voor de aankomende zomer en wat ons betreft mag de zon beginnen met schijnen. Deze collectie is er namelijk weer eentje die je in je kast móet hebben. Ook blijkt het niet de laatste te zijn, want Gigi en Tommy zetten hun samenwerking voort.

Retro

Na de eerste succesvolle collectie is het deze zomer de tijd voor een zomercollectie, waarbij je het liefst elk item in je kast zou willen hangen. De collectie heeft namelijk alles wat je in de zomer wil uitstralen. De kleuren zijn vrolijk, de ontwerpen zijn mooi en je bent er ook nog eens ontzettend trendy mee. Hoewel de nieuwste collectie enorm girly is, heeft Gigi ook een andere kant van zichzelf laten zien. Van retrobadkleding tot aan een spijker trenchcoat, deze collectie heeft het allemaal. 

Nieuwe collecties

De samenwerking tussen de twee is blijkbaar zo goed bevallen, dat het modelabel en het model samen nog meer creaties gaan ontwerpen. De twee zijn op dit moment dan ook hard aan het werk met de collectie voor de herfst dit jaar, maar daar blijft het volgens het modelabel niet bij. Ook voor 2018 staat namelijk een collectie gepland, waarbij Gigi ook weer van de partij zal zijn. We can't wait!

Bekijk hieronder dan alvast wat favorieten van de huidige collectie

Lees ook: Gigi Hadid gespot in kleding van deze Nederlandse ontwerpster

Badpak met denimlook €119

Bomberjack met gestreepte afwerking €299

Oversized sweaterjurk met merkborduring €149

Beeld: ANP