slogan

Gespot op straat: top 3 fashion week trends

Januari en februari zijn de maanden waarin de internationale modeweken plaatsvinden. Veel fashionista’s rennen van show naar show in de allernieuwste trends. We hebben de drie belangrijkste voor je onder de loep genomen.

Beanies
De beanie komt weer helemaal terug! Deze fashionista’s laten zien dat deze oversized, grof gebreide muts te combineren is met ieder mogelijke outfit. Stoer, speels en toch vrouwelijk. En een hele belangrijke factor: geen koude oren meer. Een beanie is dus een musthave!

Kleurenparade
Vanwege de vrieskou was iedereen goed warm aangekleed. En daar hoort natuurlijk een lange, wollen jas bij. De donkere, winterse jassen die we op dit moment op straat aantreffen gaan we minder terug zien. Volgend seizoen gaan we massaal voor felle kleurtjes! Voorbeelden hiervan zijn paars, felroze en combinaties van naturel en felle kleuren. Weg met die depressieve kleuren, we gaan voor kleur op straat!

Fur real?
Jaja, aankomende winter mogen we er weer aan geloven: fake fur! Vooral in de straten van New York werden er vele (nep)bontjassen gedragen tijdens fashion week. En dan niet alleen de typische jassen in naturel kleuren, maar vooral in felle tinten. Ook gespot: handschoenen van (nep)bont en zelfs een paar pumps in een harige uitvoering. Wij zijn geen voorstander van echt bont, fake fur it is! (MK)

Bron beeld: Imaxtree


,