slogan

Dreamjob alert: Diesel zoekt nieuwe CEO

Chief Executive Officer (CEO) zijn van één van de grootste modemerken van de wereld is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist bepaalde skills, verantwoordelijkheden en natuurlijk vooral veel kennis. Daarom heeft modeontwerper en oprichter van het Italiaanse kledingmerk Diesel, Renzo Rosso, een belangrijk bericht de wereld in gestuurd: "Onze CEO is vertrokken en liet niet alleen een leegte achter in onze harten, maar meer nog: een lege stoel."

Ongewone functie

Dat Diesel graag speelt met de heersende conventies op social media is algemeen bekend. Ook nu is Diesel op zoek naar kandidaten voor een allesbehalve gewone functie. Het gaat namelijk om de functie van Chair Executive Officer. Je hoeft er geen financieel of taalkundig genie voor te zijn, maar één ding moet je wel kunnen. “Zitten, daar moet je wel goed in zijn", zegt Renzo Rosso.   

Hoofdkantoor Diesel

Vanaf 5 oktober kunnen kandidaten zich opgeven voor de functie van Chair Executive Officer. Via Diesel's Facebookpagina kan je een video uploaden, waar jij je unieke zittalent laat zien. De gelukkige zal direct naar het hoofdkantoor van Diesel in Italië vliegen om daar een week lang mee te lopen in het bedrijf en content te creëren. 

Lees ook: De meest sexy jobs voor vrouwen volgens mannen

Bron: Marie Claire Beeld: Youtube, iStockphoto