slogan

Dit zijn de 5 musthave riemen voor de zomer

Het is weer zomer en dat betekent nieuwe trends!. Fashion expert en stylist van de sterren, Theodora, laat weten welke vijf riemen dit seizoen weer helemaal hot & happening zijn en hoe jij ze het beste kunt stylen. Read on!

De witte riem

De witte riem kan uiteraard niet onderbreken in je kledingkast. Hij past overal bij en de heldere gesp is super zomers. ''Perfect om met je favoriete bloemenjurkje te stylen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Nosco (@aesthetics.anonymous) op

De Westerse riem

"Er is zoiets moois aan het toevoegen van een Westers geïnspireerde riem aan je dagelijkse blazer in combinatie met je favoriete denim,', vindt de styliste. De hartaansluiting straalt echte vrouwelijkheid uit en is een perfecte aanvulling voor je outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CAMILA COELHO (@camilacoelho) op

De On-The-Go riem

"Ik ben dol op deze riem, hij is niet alleen van veganistisch leer, maar hij is ook erg functioneel", legt Theodora uit. De riem bevat namelijk een mini-tasje, waar jij gewoon je portemonnee of lippenbalsem kunt opbergen. Hoe handig?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JILL WALLACE (@littleblackboots) op

De bruine riem

"Het dragen van een bruine riem is de perfecte manier om een wit t-shirt te stylen over een witte spijkerbroek! Zo chic voor de zomer!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

De gevlochten riem

Haal je echte Bohemian kant naar boven met een gevlochten riem. ''Ik ben dol op deze perfect gevlochten riem en style hem graag met mijn favoriete romper of maxi-jurk.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Camille Charriere (@camillecharriere) op

Bron: Who What Wear Beeld: Instagram, BSR


,