slogan

Dit foute designeritem maakt zijn comeback op de runway

Herinner je je de fluwelen trainingspakken in zuurstokkleurtjes van Juice Couture nog? In de jaren '90 en zero's werden deze pakken 24/7 gedragen door Paris Hilton, Britney Spears, Jennifer Lopez, Kim Kardashian en vele andere celebs. Ze werden verafschuwd, maar dit foute designeritem zal op 8 februari toch zijn comeback maken. En hoé!

Fashion week

Het modelabel zal haar runway debuut maken tijdens New York Fashion Week en is zo bezig een plek op de markt te heroveren. Cultlabel Vetements ging voor hun S/S '17-collectie een samenwerking aan met Juicy Couture en wist zo de eerste stap te zetten. Geregeld door de nieuwe creatief directeur van Juicy Couture, celebrity stylist Jamie Mizrahi

Nieuwe collectie

De collecties in 2018 bevatten stukken van hun Juicy Couture Black Label en de casual-lijn Juicy Couture. Laatstgenoemde items zullen te koop zijn bij onder andere Topshop en Asos. Niet alleen zal er een trainingspak in millennial pink verschijnen, maar ook lange jurken met bloemen en vooral veel kleur. 

Gaat deze comeback jou toch nét iets te ver? Wij zetten de leukste fashionable loungewear uit verschillende webshops hieronder voor je op een rij. Shopze!

Lees ook: Waarom iedereen het over de Grammy-outfit van Lady Gaga ...

 

@sydneylcarlson in #JUICYULTRALUXE

Een bericht gedeeld door Juicy Couture (@juicycouture) op

Ivy Park €76,00

Fenty Puma €179,95

Rituals Home €59,90

Calvin Klein €59,00

Mey Maya €49,95

Mango €29,99

ASCENO Negligé €159,95

Bron: HLN, Vogue Beeld: Instagram, Getty