slogan

Designeritems scoren voor een mooi prijsje? Hier moet je zijn

Fashionista's, opgelet! Ben jij niet vies van een mooie designertas, killer heels of uniek kledingstuk? Grazia was op de lancering van BestSecret en dit leuke nieuws kunnen we je niet onthouden.

BestSecret

Maak kennis met BestSecret, Europa’s meest exclusieve online shopping community. Het bedrijf werd in 2007 opgericht voor de Duitse markt, maar is ook succesvol in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, het Verenigd Koninkrijk én sinds kort Nederland. Degenen die toegang hebben tot de community, shoppen items van meer dan 3000 bekende luxe merken met fikse korten. Wie wil dat nou niet? Toegang tot de gesloten online shopping community wordt gegeven aan degenen die aanbevolen worden door een reeds bestaand lid.

Grazia ging naar de lancering voor een avond vol verrassingen en sprak met Moïse Trustfull, Robbert Rodenburg, Kaj van der Voort en Marjan Jonkman over hun designeraankopen. Kijk mee!

Win, win, win!

Omdat Grazia net zo gek is op desnigeritems als jij, geven wij 100 memberships weg voor de besloten community. Maar dat is nog niet alles. Ook geven wij één designertas weg. Van welk merk de tas is, houden wij nog even geheim, maar er bungelt gegarandeerd een pareltje aan jouw arm. 

Meld je HIER aan om kans te maken.