slogan

Best dressed: Rita Ora

De Britse zangeres Rita Ora heeft een hele diverse stijl. Deze jongedame met haar blonde krullen en opmerkelijke nagels moeten we goed in de gaten gaan houden, want zij kan wel eens dé IT-girl van 2013 zijn. Al werd ze eerder dit jaar beschuldigd door vele fashionista’s dat ze de looks van Rihanna compleet kopieert, zien wij een geheel eigen stijl. Hoogste tijd om haar garderobe onder de loep te nemen.

Rita heeft een bijzondere en uitgesproken smaak. Ze mixt verschillende stijlen met elkaar tot één geheel. Zo draagt ze bijvoorbeeld een aztek-print rok met een rock T-shirt en sneakers. Niet een voor de hand liggende combinatie, maar het staat bijzonder goed. Vorig jaar werd ze in Londen gespot in een leren jurk met kniehoge lederen laarzen eronder en een grote zwarte jas eroverheen. Een outfit dat normaal als over-the-top wordt gezien, maar Rita draagt hem zonder er trashy uit te zien.

Ook zien we een aantal kleuren die opvallend vaak terug komen. De zangeres draagt veel witte en rode outfits. Verder is ze een liefhebber van grote, gebreide truien die ze vaak tijdens optredens en interviews draagt. Niet altijd over-the-top dus!

Als we haar stijl in een paar woorden moeten omschrijven dan is het kleurrijk, veel printjes, vrouwelijk maar toch sexy en edgy. Wat vinden jullie van de stijl van Rita Ora? (MK)

Bron beeld: Getty Images


,