slogan

7 Manieren om je skinny jeans in 2017 te dragen

Waar het afgelopen jaar de mom jeans, cropped jeans en de boyfriend jeans volop werden gedragen, mag in 2017 de skinny jeans ook gewoon weer uit je kast gehaald worden. Het behoort niet voor niets tot één van de favorieten van fashion girls als Kendall Jenner en Olivia Palermo. Maar hoe rock je ‘m in 2017, zonder dat je outfit te casual wordt? Experts onthullen...

... de 7 manieren

1. Jurk
Een skinny jeans is alles behalve saai als je er een mooie (doorschijnende) jurk overheen draagt. Door een wat chiquer item met een jeans te combineren, krijgt het iets aparts waardoor je heel wat goedgekeurde blikken naar je toe krijgt geworpen.

2. Oversized blazer
Een oversized blazer is natuurlijk altijd goed, maar niet zo heel vrouwelijk als je het combineert met een boyfriend jeans. Om het geheel toch vrouwelijk te houden, kun je het beste voor een skinny exemplaar gaan. Pijpen oprollen, sock boots eronder and you’re ready to go. 

3. Groot vest
Mocht je liever voor iets warmers dan een blazer gaan, dan kun je ook gewoon voor een mooie cardigan gaan. Schatte pumps eronder en voor de rest niks meer aan doen.

4. Prints
Een skinny jeans kan al snel een beetje saai worden, dus zorg ervoor dat je bij de rest van je outfits volop uitpakt met prints. Panter, zebra, het kan allemaal.

5. Doorschijnende top
Niets vrouwelijker dan een doorschijnende top, die extra tot zijn recht komt met een strakke spijkerbroek. Mocht je het net iets te ver gaan dat iedereen jouw bh kan zien? Je hebt ook gewoon tops waarbij alleen de mouwen doorschijnend zijn.

6. Wit t-shirt
Het klinkt misschien een beetje saai, maar een wit t-shirt in een high waisted skinny jeans doet veel goeds voor je taille.

7. Military jacket
Ze zijn overal te koop en maken je outfit net iets stoerder. Zwarte skinny eronder en iedereen zal je vragen waar jij je outfit vandaan hebt.

Bron: Who What Wear Beeld: Istock


,