slogan

4 Tips ultieme tips voor de perfecte foto

Een foto van jezelf maken is niet makkelijk, maar je hoeft geen beroemd model of celebrity te zijn om ??een stunning foto te maken. Voor wie het nog steeds een uitdaging vindt om de perfecte foto te creëren, zullen deze tips zeker van pas komen.

1. De juiste houding  Houd je schouders altijd naar achteren, draai een beetje met je lichaam en rust je gewicht op je achterste been. Zorg dat je je armen niet kaarsrecht langs je lichaam houdt, maar laat ze los en comfortabel langs je lichaam hangen. Met één hand op je heup oog je overigens direct smaller.

2. It's all about the angles Een gestrekte nek en lichtelijk gekanteld hoofd doet wonderen. Duw hierbij je hoofd een klein beetje naar voren om die double chin te voorkomen. Onderzoek wijst uit dat we de neiging hebben om meer emotie aan de linkerkant van het gezicht te laten zien. Wanneer je dus gefotografeerd wordt, kantel dan je hoofd een klein beetje naar rechts. En kijk nooit direct in de camera, maar focus je ogen iets boven de lens. Dit geeft de indruk dat je wel in de camera kijkt.

3. Gezichtsuitdrukkingen Wanneer je poseert voor een foto, moet je een natuurlijke gezichtsuitdrukking proberen te creëren. Een krampachtige glimlach zal je foto niet ten goede doen. Probeer aan de dingen te denken die je gelukkig maken in het leven of waar je verdrietig van wordt. Speel met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Sluit je ogen en sper ze vervolgens wijd open. Kijk weg en kijk dan terug naar de camera, doe iets onverwachts. Wat je ook doet verlies hierbij niet het contact met de camera.

4. Belichting Neem geen foto's in direct zonlicht of met een directe flits. Dit veroorzaakt alleen maar harde schaduwen en ziet er onflatteus uit. Zacht licht voorkomt schaduwen en maakt je huid gladder.

Wil je zien hoe deze tips in praktijk worden gebracht? YouTube's beautygoeroe Michelle Phan laat het je zien!


,