slogan

Weer een 40+ ster in een sexy fotoshoot

Na Madonna en Cindy Crawford heeft ook de 43 jarige Brooke Shields zich super spannend op de foto laten zetten. 40 plussers die zich van hun meest sexy kant laten zien begint volgens mij een echte trend te worden.

Brooke Shields hees zich in rubberen leggings en corsetten voor een steamy fotosessie voor het Australische magazine Kurv. Ik kan mij haar nog zo goed herinneren geleden als het onschuldig tienermeisje dat 30 jaar geleden haar seksualiteit in de film ‘Blue Lagoon’, ontdekte. Maar kleine meisjes worden groot.

En dit is andere koek. De actrice, die we tegenwoordig vooral kennen van haar rol als moeder van Miley Cyrus in ‘Hannah Montana’,  stoeit met een jonge man, zoals Madonna deed met haar Braziliaanse toyboy Jesus in de ‘W‘. Op een van de foto’s ligt ze in lingerie naast model Chris Fawcett, op een andere zijn de twee in een passionele omhelzing verwikkeld. Bekijk de foto’s hier.

Mooi of niet mooi?

En welke Nederlandse 40+ sterren zou jij wel eens op deze manier fotomodel willen zien spelen? Leontine Borsato? Irene van de Laar? Zeg het maar…


,