HNTM-verliezer steelt wederom de show, nu in Milaan

In New York mocht ze de show openen van BCBG Max Azria en liep zij mee in de show van het hotte modehuis Preen en nu is...

In New York mocht ze de show openen van BCBG Max Azria en liep zij mee in de show van het hotte modehuis Preen en nu is Patricia van der Vliet  ook tijdens de Fashion Week van Milaan goed van start gegaan. Ze liep de show van Prada, waar de Nederlandse modellen sowieso goed vertegenwoordigd waren.

 Patricia van der Vliet behoorde tot  tot de vier finalistes van Holland’s Next Topmodel  (serie 4) maar wist niet de felbegeerde eerste plaats te veroverenen door Hollands Next Top Model te worden. Toch begint haar internationale carriére  nu steeds duidelijk vorm te krijgen. Meelopen voor een show als Prada zet je als model goed in de kijker. Je kan wel stellen dat de wraak van de HNTMverliezer zoet is. Veel winnaars van de bekende modelscoutwedstrijd zullen nu jaloers naar haar vorderingen.

Patricia laat vanuit Milaan aan Grazia weten hoe ze haar optreden voor het gerenommeerde modehuis heeft ervaren: “Het was super leuk maar wel een beetje eng natuurlijk, Het was echt een gekkenhuis backstage, niet te geloven. Ik heb echt het gevoel dat ik droom”.

Patricia lijdt aan de ziekte van Crohn, een chronische ontsteking van de slijmvliezen in het darmkanaal. Stress en roken kunnen de ziekte verergeren. Gedurende de opnames van Holland’s Next Topmodel voelde de toen 18-jarige Zaanse zich duidelijk steeds minder fit, at ze minder en had ze een futloze uitstraling. 

Grazia’s chef mode Cara Schiffelers zat frontrow bij Prada en gaf Patricia een knipoog toen ze voorliep: “We zijn zo blij voor haar dat ze met zo’n topshow mee loopt”.

Ook Mirte Maas, Lara Stone, Bregje Heinen, Anna de Rijk, Nimue Smit en Lisanne de Jong liepen mee, daarmee ging een nieuw record aantal Nederlandse dames voor Prada over de catwalk.

 Ik zeg, het is nog maar het begin.

Laatste nieuws