Blog: Wachtlijst alert

Na tien jaar afzien is het moment daar. Giorgio Armani make-up komt eindelijk naar Nederland! Schrijf je alvast in, want...

Na tien jaar afzien is het moment daar. Giorgio Armani make-up komt eindelijk naar Nederland! Schrijf je alvast in, want het woord ‘wachtlijst’ gonst door de beautywandelgangen.

Soms zijn er van die momenten waar je heel je carrière op wacht. Dit is er zo een. Want nimmer heb ik zo’n fijne foundation mogen ervaren. En geloof me, gezien ik dagelijks word overspoeld met de allerbeste make-up, ben ik vrij zuinig met dit soort uitspraken. De Maestro fushion make-up  van Giorgio Armani is simply the best.

Onzichtbaar
Laten we wel wezen, wanneer iemand je complimenteert met je foundation, kun je het beste naar huis gaan en de boel er weer afwassen. Als je één ding niet wilt, dan is het wel dat je ziet dat je make-up draagt. Met de Maestro fusion make-up zal je prachtige gelaat de boventoon voeren, zonder dat iemand in de gaten heeft dat er make-up in het spel is.

Het geheim zit ‘m in de olie-achtige textuur. Laat je hier niet door afschrikken by the way, want glim, is er niet bij. De foundation bestaat uit meerdere oliën, die eenmaal op de huid, niet tegelijk verdampen maar één voor één samensmelten. Je voelt echt helemaal niet dat je make-up draagt!

Naar de woorden van Mister Armani : “Elegance is not about being noticed, it’s about being remembered.” Geloof me, herinnerd zal je worden. Om dat prachtige gelaat en je personality of course.

Waar en wanneer?
De domper: je moet nog wel even geduld hebben. De make-up is in Nederland per 1 juni te koop en zal voorlopig exclusief verkrijgbaar zijn in de Bijenkorf Den Haag en online. Maar het is het wachten waard! Vergeet je daarom niet alvast in te schrijven aan de counter, want deze make-up is gewild. En breng tegen die tijd zeker eens een bezoekje aan de Bijenkorf, want de Armani shop beslaat zo’n 50m2 (!) vloeroppervlakte met nog veel meer make-up moois plus de luxe Armani Privé parfumcollectie. Leuk: Armani’s muse, de Nederlandse schone, Patricia van der Vliet, is het gezicht van de zomermake-upcampagne.

Giorgio Armani Maestro fushion makeup is verkrijgbaar in 11 tinten en zal ongeveer € 55 gaan kosten.

Laatste nieuws