Blog: Summerlicious It-bags

In mijn vorige blog liet ik jullie al zien welke pastelkleurige items je aan jouw zomergarderobe móet toevoegen. Deze we...

In mijn vorige blog liet ik jullie al zien welke pastelkleurige items je aan jouw zomergarderobe móet toevoegen. Deze week show ik jullie mijn favoriete summer bags!

HIPPIE BAG
Mijn ultieme IT-bag voor de zomer van 2013! Ze zijn weggelegd voor a day at the beach, maar ook perfect voor een dagje in het park óf voor tijdens het shoppen. De modellen van Mochilla vind ik helemaal the bomb en het exemplaar van Mango een goede – budget proof – second!

Mochilla vanaf €129,-

Mango €29,99 

CLUTCHBAG
Met deze kleine handbags krijgt jouw summer look een bohemian touch. Ze zijn super cool om je outfit mee af te stylen voor een hip strandfeestje. Tip! Laat de kleur van jouw clutchbag terugkomen in andere accessoires.

(andtoad.com) €149,00

PRINTED BAG
Deze waanzinnige tasjes van designer Angel Jackson zijn verkrijgbaar in mijn eigen ByDanie Designer V.I.N.T.A.G.E. Store aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Enne, met een tas als deze maak je absoluut een fashion statement. Houd de rest lekker basic, zodat ‘ie nóg meer opvalt.

Prijs op aanvraag.

Laatste nieuws