Blog: Pammie’s nevenactiviteiten

2013 is een feestelijk jaar voor Pamela Anderson. Zij viert dit jaar namelijk haar eerste lustrum als Reality Star. Als...

2013 is een feestelijk jaar voor Pamela Anderson. Zij viert dit jaar namelijk haar eerste lustrum als Reality Star.

Als je eenmaal gewend bent geraakt aan al die aandacht en glamour en je hebt slechts twee echte talenten, waar iedereen een beetje op uitgekeken is, dan kom je toch algauw in het reality circuit terecht.

In 2008 mocht Pam 3 dagen logeren in het Big Brother huis in Australië. Vanaf toen had zij de smaak te pakken, dus pakte zij haar nachtponnetje in voor Big Brother India, Big Brother UK en vorig jaar kroop zij gezellig, onder het toeziend oog van de infrarood camera, in een Bulgaars Big (VIP) Brother bedje. Echt te treurig.

Tussendoor deed ze ook nog mee aan Dancing with the Stars. Bij het zien van die beelden wist ik het zeker; deze beelden zou ik nog heel vaak terugkijken, mocht ik me onverhoopt een keertje down voelen. Pam deed me een beetje denken aan een bejaarde drag met hernia. Hilarisch! Toen ze eruit was gestemd, maakte zij nog insinuaties naar haar danspartner Tristan over het blijven uitoefenen van hun danspasjes. Misschien lag het aan mij hoor, maar Tristan leek ineens een beetje bangig.

Met veel tamtam werd Pamela onlangs naar Engeland gehaald voor Dancing on Ice. De Britten hoopten met haar de kijkcijfers eens flink op te krikken. Hoewel dat ook heel goed gelukt is, hadden de kijkers zelf kennelijk geen zin meer in Pam, dus stemden zij haar al na de eerste show afgelopen zondag zonder pardon terug naar de States. Zelfs de nipple gate, Pam’s Unique Selling Point (uit voorzorg hadden de kleedsters wel zilveren sterretjes op haar tepels geplakt), mocht daar geen verandering in brengen. Ik ben reuze benieuwd naar de kijkcijfers volgende week…

Het wordt alleen maar treuriger, want Pamela schijnt nog wat openstaande rekeningen te hebben liggen bij de IRS (Amerikaanse Belastingdienst). Er is in de staat Californië zelfs een lijst gepubliceerd met de top 500 wanbetalers. Een soort Quote 500 in spiegelbeeld, zeg maar. Ik heb werkelijk geen idee hoe zij het flikt, maar mevrouw Anderson staat ook op die lijst. Best knap, voor iemand die niet werkt.

Vandaag hoorde ik waarom Pam ineens zo dol is op al die reality toestanden. Ze ontvangt gewoon meer dan 2 ton per uitzending. Voor haar logeerpartijtje bij Big Brother India zelfs 5 ton! Ahaah, dat is dan waarschijnlijk ook de reden waarom zij er na de eerste uitzending al meteen uitlag. Ze waren daar natuurlijk als de dood dat ze de finale zou halen. En nu begrijp ik ook waarom Pam na die uitslag zo in shock was. Pamela dacht met haar schaatsactiviteiten natuurlijk in één klap van die belastingschuld af te zijn. Ze heeft nu nog niet eens helft bij elkaar geschaatst en die IRS begint nu toch een beetje ongeduldig te worden.

Er bekruipt mij nu een heel angstig voorgevoel. Iets met Pamela Anderson in een rood badpakje bovenop een hele hoge duikplank. Help!

Laatste nieuws