slogan

Blog Danie: Vintage LA

Voor vintage items kom ik gerust ’s nachts m’n bed uit. Zo ging ik een paar jaar terug naar Bever Sport om een grote a la bouwmijn-hoofd-lamp aan te schaffen om vervolgens heel vroeg in de ochtend de beste vintage items van een markt in LA op de kop te tikken. Ik ben altijd en overal op zoek naar nieuwe items voor in de ByDanie Designer Vintage Store of voor mijn eigen wardrobe. In LA heb je naast marktjes ook te gekke winkels, LA is voor mij een heus vintage walhalla. Ik kan helemaal wild worden als ik een te gek item vind. Een grote trend op dit moment zijn weer de vintage t-shirts met prints van bandjes. Combineer ze met een cowboy boot of sandaaltjes voor de nonchalante LA look. Trek er een leuke blazer of jasje met print bij aan voor een funky effect. Draag ‘m ook eens met een geprint boho rokje (mijn favoriet op dit moment is die van Alix The Label). Essentieel: zorg er voor dat je een oversized model te pakken hebt. Happy vintage hunting!

One Teaspoon T-shirt

65

NDI&COLD Blazer

120

ZARA jeans

49,95

Topshop sandalen

40

Levi's bandana

19,95