slogan

Blog Danie: Het seizoen van de hoodie

Dit seizoen staat in het teken van hoodies; niet easy boven je joggingbroek op de bank, maar als een fashion statement op je flared jeans of lakleren rokje. Een van mijn favorieten is de oversized hoodie met een toffe tekst, deze kun je bijna met álles mixen & matchen.

Een hoodie met een brand print, zoals Adidas of Champion raakt nooit out of style, dit is een echte musthave in elke kast. Maar ook de hoodies van te gekke materialen zoals velvet of met kleine illustraties zijn een aanvulling voor je kast. Een all-over print is tof, vooral in combinatie met een andere print, op die manier kun je je eigen style blijven ontwikkelen.

Een andere variant is de cropped hoodie, welke je goed kunt combineren met een opvallende riem of een high waisted jeans (die high waisted rok of broek is hierbij wel echt een must). De ene hoodie neemt je terug naar de 70’s en met de ander omarm je de funky 90’s style; genoeg keuze dus! En pssstt... dit is een fashion item dat ook nog is héél comfortable zit! ;) 

X Danie

Vetements

850

Sundry Hoodie

128

Weekday

40

Urban Outfitters

50

Alexander McQueen

290

Urban Outfitters

32

Topshop

52