slogan

Blog Danie: All time favorite

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is leopard mijn all time favorite print. Het is tijdloos, geschikt voor elke gelegenheid en geeft je look net een extra touch. Mijn laatste leopard aanwinst is een fantastisch pak van Alix the Label. De stof is heel fijn en je kunt ‘m zowel met sneakers als hakken dragen. Vind je een heel leopard pak iets teveel? Je kunt ’t ook perfect in een accessoire verwerken. Wat ik naast het pak van Alix op dit moment een ultieme musthave vind? Het badpak van Love Stories, de sneakers van Adidas en mijn nieuwe sandalen van Saint Laurent! Last but not least is leopard niet seizoensgebonden, ik blijf altijd fan! 

See you next week! X Danie 


Adidas Originals Leopard sneakers

140

Alix the Label blazer

189,90

Alix the Label broek

119,90

Ace and Tate zonnebril

98,00

Love Stories Intimates

150,00

POM Amsterdam Shawl

69,95

ST.Studio telefoon hoesje

19,95