Blog: All about nails

Weer of geen weer, op mijn nagels is het al lente! Zie hier mijn favorieten du moment. 1. New nude Trend alert! Nagellak...

Weer of geen weer, op mijn nagels is het al lente! Zie hier mijn favorieten du moment.

1. New nude
Trend alert! Nagellak in de kleur van je foundation is de nieuwe French Manicure. Wie graag on top of the trend opereert, zet haar nagels in een van de mooie lakken van Estée Lauder, Pure Color Nail Lacquer in French Nudes. (€ 21)

2. Longlasting
Laatst bezocht ik Red Carpet Queen voor een manicure met de Bullet Proof Nail Polish. Na lang wikken en wegen – want oemf wat een keuze – werd de koraaltint Paradise By The Dashboard Light de uitverkorene. Inmiddels ben ik al heel wat deadlines verder en de lak zit er nog steeds perfect op. Ook fijn: de longlasting lak is 5–Free, wat inhoudt dat er geen dibutyl, tolueen, formaldehyde, kamfer of phthalate in zit. Beter voor jou en het milieu! En dan het flesje. Need I say more? (€ 14,95)

3. Topcoat 2.0
Even voorstellen, de nieuwe topcoat. Die is namelijk gepromoveerd van praktisch en braaf naar  fashionable en überglam. L’Oréal Paris goot de transparante lak in een nieuw jasje en doopte de lijn tot The Color Riche Top Coat Wardrobe Collection. (€ 5,99)

Zo werkt het: lak je nagels in je favo tint en laat het even drogen. Finish met een van de drie top-tinten: Smoky, Carat of, mijn favoriet, Confetti.

4. De X-Vijl
Een vijl gehuld in de laatste catwalktrends. Topshop snapt dat nagels daar van opknappen. Zeg nou zelf, hoe leuk is het om een van deze etnische beauties tevoorschijn te toveren voor een bijvijlmoment?!

Laatste nieuws