Alexandra loves: ? “CaCi treatment”

Vorige week onderging ik wel een hele bijzondere beauty treatment. Niets vermoedend ging ik The City Street Spa binnen,...

Vorige week onderging ik wel een hele bijzondere beauty treatment. Niets vermoedend ging ik The City Street Spa binnen, voor een hele ontspannen Caci Ultimate beauty behandeling, althans dat dacht ik. De behandeling werd omschreven als een non surgical facelift, dus dan mag je inderdaad niet verwachten dat je door een relaxt maskertje en een facial massage dit effect bereikt. Er werd dus wat grover geschut gebruikt!

De oorspronkelijke CACI ( je zegt ceecie) behandeling werd 20 jaar geleden al ontwikkeld voor medische doeleinden, oa verlamming en spieraandoeningen. Ze noemen het ook wel een niet chirurgisch face lift stysteem. CACI Ultimate is wereldwijd een groot succes. Behandelingen worden onder andere gegeven bij Harvey Nichols en Harrods. Madonna heeft volgens de NY Times zo’n apparaat thuis staan. Tja celebs pakken het heel anders aan, zij kopen meteen het hele apparaat.

Terug naar de behandeling. Allereerst werd mijn huid gladgemaakt, dode huidcellen verwijderd en de huid verfrist door het gebruik van een draaiende microdermabrasie technologie. Behalve wat kietelen, viel het nog wel mee, het voelde aan als een intensieve massage terwijl het apparaatje blauw en rood LED licht uitstraalde. Dit licht regenereert schade van littekens en pakt acne aan. Vervolgens werd mijn huid behandeld met een elektromagnetische frequentie die de gezichtsspieren vormt en elasticiteit bevorderd.

Dat voelde raar aan, je proeft het ijzer van je vullingen in je kies. Gelukkig was ik niet de enige met deze bijwerking. Hele rare gewaarwording maar je schijnt er aan te wennen. De laatste stap is de ‘Wrinkle comb’. Deze licht- en elektromagnetische behandeling in een, geeft een lichte zwelling in de rimpels zelf waardoor deze (diepere) rimpels vult, de huid voller maakt en daardoor een pijnloos alternatief is voor fillers. Dit voelde als kleine spelden prikjes, dus heel ontspannend lag ik er niet bij.  Ik vond het ook best veel stappen die ik moest ondergaan voordat de behandeling ten einde was. Maar …niet piepen, want het resultaat mocht er zijn ! Ze garanderen 500% celvernieuwing, 60% collageen vernieuwing en 73% meer elasticiteit. We begrijpen Madonnna nu veel beter…

Laat je eens bij the City Street Spa informeren over deze behandeling.
Prinsengracht 764, Amsterdam 020- 2214102

Laatste nieuws