slogan

Zo komen Victoria's Secret modellen aan hun zijdezachte huidje

Terwijl de Victoria’s Secret modellen deze week al over de catwalk liepen, moeten we in Nederland nog even wachten tot de show wordt uitgezonden. In de tussentijd dromen we weg bij de foto’s, want wat hebben ze toch een afgetraind lichaam en wat is hun huid toch mooi. Dat lichaam is dus haalbaar, maar wat gebruiken de modellen eigenlijk voor hun mooie huidje?

Beautytips

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de topmodellen altijd goed voor zichzelf zorgen. Ze eten gezond en drinken niet te veel alcohol, waardoor hun huid zo mooi blijft. Een aantal modellen deelden hun tips met de buitenwereld, zodat iedereen net zo’n flawless skin als zij kunnen krijgen. En eerlijk is eerlijk… Zo moeilijk is het eigenlijk niet.

1. (Kokos)water drinken

Het is algemeen bekend dat het drinken van water goed is voor je gezondheid, maar ook zeker voor je huid. Modellen zweren dan ook bij het drinken van water. Ook is kokoswater een favoriet bij velen, want volgens Adriana Lima geeft je dat een gezonde en stralende glans. En als Adriana Lima het zegt…

2. Je gezicht goed schoonmaken voordat je gaat sporten

Het is natuurlijk al super als je na een lange dag de sportschool in wil duiken, maar vergeet dan niet om even je make-up van je gezicht af te halen. Voormalig Victoria’s Secret Angel Karlie Kloss maakt haar gezicht dan ook voor én na het sporten grondig schoon. Ohja, ze is ook fan van poriënstrips. Die zijn overigens gewoon bij elke drogist te halen. De volgende keer dat je door de winkelstraat loopt, weet je dus wat je moet inslaan.

3. Een ijsklontje over je gezicht masseren

Lais Ribeiro droeg dit jaar de fantasy bra, maar vorig jaar was de eer aan Jasmine Tookes. Jasmine beschikt dan ook over een prachtige huid. Haar geheim? Iedere avond voor ze gaat slapen, masseert ze een ijsklontje over haar gezicht totdat het smelt. Volgens het model zijn de poriën hierna klein en de huid stevig. En het kost je, op een zakje voor de ijsklontjes na, helemaal niks!

4. Smeren, smeren en nog eens smeren

Alessandra Ambrosio heeft haar mooie huid naar eigen zeggen te danken aan het smeren van crèmes en gebruikt voor haar prachtige haardos het liefst de VS Beach Sexy Beach Hair Wave Spray van, uiteraard, Victoria’s Secret. Hoe ze rimpels voorkomt? Smeren met SPF verricht volgens haar wonderen.

5. Lauwwarm water met een halve geperste citroen

Wat doet Candice Swanepoel eigenlijk voor een stralende huid? "Mijn beautytip is heel simpel en goedkoop. Drink iedere ochtend een glas lauwwarm water met een halve geperste citroen erin". Volgens het model zorgt het drankje ervoor dat je darmen gespoeld worden en je lichaam gereinigd wordt. Ook raadt ze aan om elke dag minimaal twee liter water te drinken. Zet die flesjes dus maar alvast klaar, want vanaf morgen drink jij de hele dag door water, water en nog eens water!

Lees ook: De Victoria's Secret Fashion Show 2017 dreigt groot drama te worden

Bron: Beautify, Girlscene, Make up my mind Beeld: Getty