slogan

Zien: Gigi Hadid komt met eigen make-upcollectie

Het leek alsof het na Rihanna's Fenty Beauty-collectie niet meer beter kon, maar het tegendeel is bewezen. Topmodel Gigi Hadid komt nu met haar eigen make-upcollectie en wij staan te springen!

Maybelline

Sinds 2015 is Gigi het gezicht van Maybelline, maar ze brengt deze samenwerking nu naar een hoger level. Er zou nu een heuse Gigi x Maybelline samenwerking aankomen. Het model kondigde dit aan op Instagram en ook het beautymerk verspreidde het leuke nieuwtje via social media. 

Gigi x Maybelline 

"Al een jaar in de maak... Gigi x Maybelline komt er binnenkort aan", schreef Gigi bij de foto die ze plaatste. Met haar oranje bril op en groene faux fur aan, wordt ze omringd door make-up. We zien nude, rode en paarse lipsticks, maar ook kleurrijke oogpotloden en oogschaduws. Is dit een hint naar eigen collectie? We can't wait!

Enne, één ding is zeker: de lijn zal betaalbaar zijn aangezien Maybelline een drogisterijmerk is. Goed voor onze portemonnee dus. Als we de geruchten mogen geloven, wordt de collectie op 21 oktober gelanceerd.

Lees ook: Zien: de Nederlandse look-alike van Gigi Hadid

 

A year in the making.. #GIGIxMAYBELLINE COMING SOON. @maybelline 🦋💄✨

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

 

#gigixmaybelline

Een bericht gedeeld door Maybelline New York (@maybelline) op

Bron: PopSugar Beeld: Instagram, Gettyimages