slogan

Zelf sproetjes maken gaat gruwelijk mis

Waar we normaal gesproken bij elke beautyhack onze telefoon erbij pakken om wat tutorials op YouTube te bekijken, bewijst Naomi Jon dat sommige trucs ook gruwelijk mis kunnen gaan.

Semi-permanente sproeten

De beautygoeroe laat in een video zien hoe ze met henna semi-permanente sproetjes wil maken. Alleen liep dat niet helemaal zoals gepland. Via eBay kocht ze een hennaset waarmee ze aan de slag ging. Lukraak plaatste ze de henna over haar gezicht. Na een paar 'sproeten' te hebben gezet, begon haar huid al een beetje te branden. Maar in plaats van te stoppen, ging Naomi gewoon door met het creëren van sproeten. 

Lees ook: 6 Redenen waarom je van je sproetjes moet houden

Niet er af te halen

Nadat ze beide wangen vol heeft met sproeten en een paar op haar voorhoofd, begint ze te twijfelen of dit nou wel zo'n goed idee was. Wanneer haar hele gezicht onder de henna zit, beseft ze zich dat ze het er zo snel mogelijk af wil halen. Met een make-up doekje lukt het niet om de henna van haar gezicht te halen en ook olie maakt het niet beter. Zelfs een paar lagen foundation bedekken nog niet alle, de inmiddels rood gekleurde huid en 'sproeten'. 

Gemiddeld blijft henna nog vijf dagen mooi zitten en daarna begint het langzaam te vervagen. Naomi zal de volgende keer dat ze wat uitprobeert wel twee keer nadenken. 

Beeld: Facebook, BSR