slogan

Yay nor nay: deze nieuwe trend voor je tanden

Het liefst heeft iedereen stralende witte tanden, maar ben je toch nieuwsgierig naar een ander kleurtje? Dan kun je vanaf nu een speciale tandenlak gebruiken en je gebit welke kleur dan ook geven.

Kleuren maar

Het merk Chröm ontwikkelde een speciale tandenlak die hetzelfde werkt als nagellak. In enkele seconden 'verf' je je tanden de kleur die je wil en voor 24 uur hebben jouw tanden een ander kleurtje.

Geen smaak

Aan de lak zit geen smaak en hij gaat naar verluidt ook niet vlekken of vervagen zodra je wat eet of drinkt. Je kunt zoveel mixen and matchen als je wil. En wees gerust, de tandenlak is onder toezicht van tandartsen geproduceerd. Je hoeft je als het goed is dus geen zorgen te maken dat je voortaan met een blauw gebit door het leven moet gaan.

Lees ook: Deze nieuwe nagellak-trends zorgen voor paniek

Enthousiast

De eigenaar van het merk, David Silverstein, is razendenthousiast. "Wij zien dit als een trend die geschikt is voor elke gelegenheid, zowel een avondje uit als een doodgewone werkdag op kantoor", vertelt hij aan New York Post. "Voor je gaat werken kun je bijvoorbeeld één tand lakken in een kleurtje dat past bij je nagellak", voegt hij eraan toe. Hopelijk schrikt je oma zich niet rot tijdens het kerstdiner als je je aan deze trend waagt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CHRŌM (@chromtoothpolish) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CHRŌM (@chromtoothpolish) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CHRŌM (@chromtoothpolish) op

Bron: Glamour Beeld: Getty, Instagram