slogan

Wordt dit de haarkleur van 2018?

Eén keer knipperen en Kim Kardashian heeft alweer een nieuwe haarkleur. De realityster was jarenlang trouw aan haar donkerbruine manen, maar sinds enkele jaren experimenteert ze erop los. Nadat ze haar lokken een tijd lang afwisselde met de kleuren donkerbruin en platinablond, is de tv-persoonlijkheid dit kee voor een hele nieuwe look gegaan.

Succes

De afgelopen jaren heeft de realityster meerdere keren bewezen vrijwel met alles weg te komen. Is het niet haar transparante panty met enkel een string eronder, dan is het wel haar kapsel dat de gemoederen flink bezig houdt. Toch staat het haar elke keer weer en dus is ook haar nieuwe haarkleur wederom een groot succes.

Nieuw tintje

Kim ging onlangs namelijk niet voor haar vertrouwde platinablonde kleur, maar liet haar vaste hairstylist Chris Appleton er een opvallend blauw tintje aan toevoegen. En met een geweldig resultaat. Wel gaat het hier waarschijnlijk niet om haar eigen haar maar om een pruik. Hoe dan ook, het staat haar zoals altijd weer amazing. Durf jij deze opvallende look aan?

Lees ook: Dit is het slechtste moment van de dag om je haar te borstelen

 

 

Bron: W Magazine Beeld: Instagram, iStock