slogan

Wat er gebeurt als je lipfillers laat verwijderen

Kylie Jenner has started the trend en sindsdien zijn lipfillers razendpopulair. Toch besloot de 20-jarige self-made billionaire na de geboorte van dochter Stormi, om niet opnieuw in de behandelstoel te gaan liggen. Maar wat gebeurt er dan eindelijk?

Bye bye, fillers!

De verhalen rondom fillers zijn inmiddels welbekend. Je laat wat in je lippen spuiten, ze worden wat voller en vervolgens lossen de fillers na een tijdje (gedeeltelijk) vanzelf op. Maar wat nou als je niet tevreden bent met het resultaat of je lichaam er niet tegen kan? Dan kun je ervoor kiezen om het te laten verwijderen.

Lees ook: Zien: dit gebeurt er met je lippen wanneer fillers verkeerd worden ingespoten

Pittig prijskaartje

Ook dit moet allemaal bij de plastisch chirurg gebeuren en soms moet je hiervoor ook nog eens een pittig prijskaartje betalen. Vervolgens wordt er hyaluronidase geïnjecteerd, een enzym wat de moleculen kan oplossen. Vervolgens wordt de filler (gedeeltelijk) opgelost en breekt ons lichaam het versneld af.

Wel moet dit soms in twee keer gebeuren, aangezien de nodige voorzichtigheid vereist is. Denk dus zeker goed na voordat je fillers in je lippen laat spuiten. Het is soms meer werk dan je van tevoren in gedachte had. 

Bron: Teen Vogue, Kveg Beeld: BSR

 


,