slogan

Vrouw laat mascara 25 jaar zitten met schokkend gevolg

Duik jij na een heftige avond ook weleens met je mascara nog op je nest in? Een keertje kan geen kwaad, maar de 50-jarige Theresa haalde maar liefst 25 jaar lang haar mascara niet goed van haar wimpers af.

Schokkend

De moeder van twee deelt haar schokkende verhaal. Ze werd bijna blind nadat ze 25 jaar lang haar mascara niet goed verwijderde. Ja, dat lees je goed, 25 jaar! Je kunt je voorstellen dat dat bijna niet goed afliep.

Toen Teresa pijn begon te krijgen achter haar oogleden, greep ze naar oogdruppels en zalfjes. Toen dat niet leek te werken, bracht ze een bezoek aan de dokter. Die deed een bizarre ontdekking, iets wat hij nog nooit in zijn leven had gezien: achter haar oogleden zat het vol met harde, verkalkte bulten.

Lees ook: Met deze tool blijven je wimpers de hele dag in de krul zitten

Waarschuwing

Tijdens een operatie werden de bulten verwijderd om haar zicht te redden. Voor Theresa liep het goed af, maar ze realiseert zich dat er nog veel meer vrouwen zijn die make-up verwijderen niet zo serieus nemen. Samen met haar dokter besloot ze daarom de foto's met de wereld te delen, om anderen te waarschuwen.

Vanavond dus gewoon braaf je mascara verwijderen, óók als je pas om drie uur 's ochtends uit de club komt rollen.

Bron: LadBible, Beeld: BSR