slogan

Vrouw brengt peel-off masker aan op lichaam, gaat helemaal fout

De gitzwarte peel-off maskers zijn hotter than hot in de beautycommunity. Deze heilige graal zou hét antwoord zijn op een zijdezacht perzikhuidje zónder mee-eters en verstopte poriën. 

Challenge

Let wel; heb je het goedje eenmaal aangebracht op je gezicht, kan het nog wel een dingetje zijn om het eraf te pulken. Dat gaat niet altijd pijnloos en in het ergste geval trek je je wenkbrauw mee (daar kan déze YouTuber over meepraten). YouTuber Nicole Sykes kwam echter met een challenge die zó bizar was, dat-ie regelrecht uit Fear Factor leek te komen. 

Lees ook: Internet in de ban van micro-naaldmasker

Viral

De vrouw bedekte haar lichaam volledig met het zwarte masker, wachtte twee uur en trok het er stukje bij beetje af. “Mijn huid voelt tenminste lekker zacht aan hierna”, probeert ze zichzelf aan te praten, voor ze het eerste gedeelte eraf trekt.

Twee minuten later vergaat het lachen: “Het voelt alsof ik gekrabd word door 10.000 katten. Vooral de achterkant van mijn arm.” Op een gegeven moment geeft ze het op en springt ze de douche in. Waarom ze de challenge deed, zullen we nooit weten, maar het pijnlijke beeld ging binnen no-time viral en was goed voor miljoenen views.  Bekijk de video hieronder.

Zou jij het durven?!

Beeld: YouTube, Mirror Mirror


,