slogan

Verwarring om product in Rihanna's Fenty Beauty-collectie

Deze week lanceerde Rihanna's langverwachte Fenty Beauty-collectie. Ze liet al vaker sneak peeks zien via Instagram, maar eindelijk kunnen we de producten nu bewonderen. Door de pers en bloggers wordt de lijn al enthousiast onthaald. Echter, is het internet nogal wild geworden om een specifieke tool uit de collectie. 

Veertig foundations

Fenty Beauty draait vooral om het naar boven halen van de natuurlijke schoonheid van je gezicht. Riri heeft het meeste van haar tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van de foundations, die in veertig verschillende kleuren verkrijgbaar zijn! Maar, naast make-up, heeft Rihanna ook een aantal handige tools in haar make-uplijn zitten. Gezichtskwasten, een spons, mini's voor onderweg én de veelbesproken blotting paper.  

 

THE FAMILY. Drops tonight at midnight PST. www.fentybeauty.com. #fentybeauty by @badgalriri

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

Blotting paper

Blotting paper is een cosmetisch (!) stukje vloeipapier die glans en overtollig huidvet op het gezicht absorbeert. Hiermee matteer je je huid. Fans dachten echter dat dit product heel ergens anders voor bedoeld was. Hierover ontstond dan ook de enige ophef en verwarring op social media.

Vloeipapier

Zo ging de ronde dat het matterende papier zou lijken op vloeipapier (rolling paper). En dan dus niet de cosmetische variant. Rihanna is open naar fans over haar liefde voor marihuana, maar of ze dit nou zou verwerken in haar make-uplijn... Op social media weet men er in ieder geval de nodige grappen over te maken.

Lees ook: Rihanna onthult lanceerdatum van eigen beautymerk

Bron: Popsugar Beeld: Instagram, Twitter, Gettyimages