slogan

Paris Hilton's make-uplijn gejat van producten NikkieTutorials

Paris Hilton liet vorige week nog weten een huge beloning uit te loven voor het gestolen hondje van een goede vriendin en haalt deze week de headlines omdat ze zélf iets gestolen zou hebben. 

Make-upkit

De 36-jarige societyster wordt beschuldigd van het kopiëren van de make-upkit van dé queen of make-up Nikkie de Jager aka NikkieTutorials. Paris onthulde eind 2017 dat ze een eigen make-uplijn had uitgebracht, maar Nikkie kwam hier, in samenwerking met Ofra, echter al in maart vorig jaar mee. 

Kopie

Het is overduidelijk waar Paris de inspiratie voor haar nieuwe producten vandaan heeft, vinden YouTubers en Twitteraars. En het valt ook haast niet te ontkennen als je de twee kits naast elkaar ziet. Beiden hebben haast exact dezelfde highlighter in parelmoer en brons-tinten en allebei de sets hebben (bijna) dezelfde kleuren liquid lipsticks. Oei!

Video

Beautygoeroe Sanders Kennedy merkte de gelijkenissen op en plaatste daar een video over op zijn eigen YouTube-kanaal. Mensen zijn niet te spreken over de actie van Paris en verwachten dat dit nog wel eens een juridisch staartje zou kunnen krijgen. Dit kan nog een interessant beauty-drama worden. 

Lees ook: Zo veel verdienen de grootste beauty influencers

Bron: NSMBL, Allure Beeld: YouTube, Twitter, iStockphoto