slogan

Op deze geniale manier verberg jij voortaan je puistje

Aan déze make-up hack heb jij hoogstwaarschijnlijk nog nooit gedacht. Beautygoeroe en YouTuber Desi Perkins deelde in een video haar geheime truc om een puistje te laten 'verdwijnen' door 'm nog opvallender te maken. Huh?!

Kiekeboe

Wakker worden met een puistje kan iedereen overkomen. Al is het geen wereldramp, vind je het soms tóch fijn deze een beetje weg te werken met concealer. Echter, is je rode plekje aan het eind van de dag weer volledig zichtbaar en heb je ook geen zin het steeds bij te blijven werken. 

Oplossing

De briljante oplossing van Desi komt nu als geroepen. Bekend met de fake sproeten-trend? Dan zul je het idee achter deze hack wel begrijpen. Hoe je bij de die trend random kleine stipjes op je gezicht tekent, lookalike sproeten, zet je nu een stipje direct op je puistje. En, dat doe je zo!

Hoe?

Na het aanbrengen van je foundation, concealer en poeder, pak je een klein kwastje die je dipt in een bruine oogschaduw. Hiermee zet je, voorzichtig, een klein stipje bovenop je puistje. Voilà, zo lijkt het net een sproet of moedervlekje en creëer je ook nog een natural look

Finishing touch

Om het helemaal af te maken, pak je nog een kwastje met een beetje poeder en stip je het plekje nog een beetje aan. Zo maak je het bruine stipje wat zachter en wordt het nóg natuurlijker. Thank us later!

Lees ook: Dit betekenen puistjes op je kin

Bron: Cosmopolitan Beeld: YouTube, iStockphoto