slogan

Onthuld: zó krijg je net zo'n stralende huid als Monica Geuze

Thanks god voor Monica Geuze en haar beautytips. In een recente vlog deelt de beauty haar geheimen voor een prachtige huid. Zo zweert de vlogster bij een roze apparaatje dat bestuurd wordt door een app. Say what?!

Geheimen

Monica plaatst wekelijks vlogs op haar YouTube-account waar ze ons up-to-date houdt over wat er in haar leven omgaat. Zo zien we dochtertje Zara-Lizzy, de gezellige uitjes met haar vriendinnen én deelt de make-up guru haar rituelen en geheimen op het gebied van verzorging. 

Lees ook: Monica Geuze showt haar post-baby body

Foreo

In de bijna half uur lang durende vlog, demonstreert de brunette hoe ze een roze apparaatje in haar dagelijkse routine verwerkt. "Het is een gezichtsborstel waarmee je je gezicht kunt reinigen. Ook kun je met de andere kant van de borstel, serums aanbrengen. Ideaal voor wanneer je nét dat extra beetje tijd hebt. Je voelt je gedurende de dag lekkerder!"

Het ding is van het Zweedse merk FOREO en wordt de LUNA 3 genoemd. Zo zou het het allereerste huidverzorgingsapparaat zijn dat een ultrazachte, hygiënische reiniging combineert met een aantal gerichte verstevigende massageroutines die allemaal worden bediend door een heuse app. Ha! Beauty meets Smart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Beeld: BSR Agency, YouTube, Instagram


,