slogan

Musthave: Metallic Mirror nagellak

Je hebt 'em misschien al weleens voorbij zien komen op YouTube of Instagram: de metallic nagellak. beauty bloggers maken massaal video's en foto's van hun gelakte nagels. Maar waar halen ze die lak nu vandaan? Goed nieuws: gewoon bij de Kruidvat of Trekpleister! De Metal Shock Nail Powder van Essence is binnenkort verkrijgbaar bij deze drogisterijen.

Hebben!

De nagellak wordt in 6 kleuren uitgebracht: zilver, goud, blauw, groen, paars en rood/roze. Voor ieder dus wat wils! Dat Essence weer flink zijn best heeft gedaan, blijkt maar weer. Zo heeft elke kleur een eigen naam gekregen. De lakjes heten onder andere: Mirror, mirror on the nailI’m so fancy of Be my little Mermaid. 

Hoe werkt het?

Je hebt dus een lak én een poeder, die je allebei moet aanbrengen op je nagels. Begin met een dun laagje nagellak en breng na exact - timing is belangrijk! - een minuut de poeder aan op je nagels. Druk je vinger in het potje Essence Metal Shock Nail Powder en wrijf de poeder daarna in de nagellak op je nagels. Finish your nails met de Sealing Top Coat die er ook bij zit. Het resultaat? Die zie je hieronder. 

Lees ook: Trend alert! Manicure met verschillende fruitsoorten

Bron: Beautylab, Beeld: Essence, iStock, Instagram