slogan

Rihanna onthult lanceerdatum van eigen beautymerk

Ze maakt de meest geweldige muziek, weet van haar eigen kledinglijn een enorm succes te maken en lanceert nu ook nog eens haar eigen beautymerk. Kortom, er zijn maar weinig dingen die Rihanna niet kan. De zangeres kan niet wachten tot haar make-up producten in de winkel liggen. Enne, eerlijk is eerlijk: wij ook niet…

Fenty Beauty

De bezige bij heeft de afgelopen tijd allesbehalve stilgezeten. Naast dat ze meerdere, succesvolle hits uitbracht, werkte ze druk aan haar eigen make-uplijn Fenty Beauty. De zangeres, die er zelf overigens altijd uitziet om door een ringetje te halen, laat haar fans dan ook niet langer in spanning en geeft via Instagram alvast een tipje van de sluier.

Rihanna geeft helaas nog geen duidelijke sneak peek van haar langverwachte beautylijn, maar laat wel weten vanaf wanneer en waar Fenty Beauty te koop zal zijn. “Fenty Beauty is bijna een feit. Het aftellen tot acht september begint nu”, schrijft ze op haar eigen Instagram. Ook laat ze weten dat de producten in alle Sephora- en Harvey Nicols-fillialen verkrijgbaar zullen zijn.  

Het is dus nog even afwachten, maar dat het een fabulous collectie zal zijn, is één ding wat zeker is. 

Waarom iedereen het heeft over de borsten van Rihanna

Bron: InStyle Beeld: Instagram, Getty