slogan

Grazia was op bezoek bij INGLOT en interviewde de man achter het beautymerk

De zon is volop aan het schijnen en dat betekent dat je je langzaam maar zeker kunt voorbereiden op de zomer. Naast een switch in je kledingkast van winter- naar zomergarderobe, is het ook tijd om je make-up stash uit te breiden met dé musthaves voor deze zomer. INGLOT opende vorige week de deuren van hun nieuwe winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Grazia was er bij en vroeg Mr. Inglot himself naar de laatste weetjes op het gebied van beauty.

Zomerlook

Met hun nieuwe winkel vestigt het beautymerk zich voor het eerst in onze hoofdstad, waarbij ze veel make-upliefhebbers erg blij maken. Het is een komen en gaan van bloggers en make-up experts, wat bij het zien van de producten volkomen logisch is. Volgens Zbyszek Inglot zitten er dan ook een paar producten bij, die deze zomer zeker niet in je make-up tas mogen ontbreken. “Onze AMC Eyeliner Gel is al tijden het best verkochte product. Vooral in combinatie met een rode lipstick, creëer je hiermee een simpele, maar krachtige make-up look”.

Basis

Nu de zon volop aan het schijnen is, is het natuurlijk ook belangrijk om je make-up look zo lang mogelijk te laten zitten. “Een goede primer is tijdens de zomer echt een musthave, zowel voor je gezicht als voor je ogen. Een goede basis is echt het belangrijkste, al geldt in de zomer wel less is more”.

Naturel

Uiteraard hebben we ook even voor je nagevraagd welke trend dit seizoen echt niet meer kan en welke kleuren we juist wel gaan zien. “De heftige make-up looks en het sterke contouren is echt wel voorbij. Dit seizoen gaat het juist meer om de natural look, waarbij een highlighter en een blush zeker niet kunnen ontbreken. Ook zullen de kleuren blauw en oranje veel te zien zijn, die je ook in onze nieuwe collectie regelmatig ziet terugkomen. Met het Freedom System Eyeshadow Palette kan je helemaal zelf beslissen welke kleuren je wil”.

Als laatste geeft het team van INGLOT nog één belangrijke beautytip. “Wees altijd zelfverzekerd en durf jezelf te laten zien. Er is geen beautytrick die voor iedereen geldt, omdat elke vrouw verschillend is. Bij INGLOT kan iedere vrouw dan ook altijd wel iets vinden wat bij haar past”.

Beeld: iStock, INGLOT