slogan

Dit is hét beautygeheim waar Beyoncé bij zweert

Sir John Barnett, visagist van onder andere Beyoncé, Joan Smalls en Kim Kardashian, vertelt Beyoncé’s beautysecrets aan de Dutch Beauty Academy in Amsterdam. Benieuwd hoe Bey aan haar schitterende huid komt? Je leest het hier.

Geheim naar succes

Niet elke huid ziet er stralend uit met enkel een laagje foundation. Volgens Barnett heeft je huid meer nodig, vandaar dat hij Beyoncé regelmatig een glas wortelsap voorschotelt. “Wortelsap zit bomvol caroteen, dit stimuleert de celvernieuwing van de huid,” aldus de make-upartist. Verder adviseert Barnett om veel boerenkool te eten. Hier zit vitamine K in, wat zorgt voor een goede circulatie. Een goede circulatie zal de donkere kringen onder je ogen verminderen.

Lees ook: Yes! Beyoncé's trainer onthult tips voor een perfect lichaam

Foundation

Wat make-up betreft zijn de Embryolisse dagcrème en een BB Cream een droomcombinatie. Barnett vertelt dat deze twee producten voor Beyoncé’s prachtige huid zorgen. “Wees een foundation-minimalist. Door de invloed van sociale media zie ik veel meiden met plakkaten foundation op. Persoonlijk vind ik dit één van de ergste make-up-mistakes. Het ziet er helemaal niet fris en gezond uit."

Bronzer

Volgens Barnett willen veel mensen het hele jaar met een zomerse tintje lopen. Hierdoor smeren ze een veel te donkere foundation op, maar Beys make-upartist vindt dit een enorme no-go. “Bij Beyoncé breng ik altijd een klein beetje bronzer aan op de neusbrug en jukbeenderen. Mijn favoriet is Taupe van MAC.”

De laatste tip die Barnett meegeeft is het subtiel aanbrengen van een gekleurde eyeliner. “Wat is het eerste dat je ziet wanneer je iemand ontmoet? Juist, de ogen. Investeer in een gekleurde eyeliner. Zelf ben ik fan van de aubergine-tint. Deze kleur is subtiel, maar valt zoveel meer op dan het simpele bruin of zwart.”

Bron: Marie Claire Beeld: Getty


,