slogan

Dit budgetproduct zit in de make-uptas van bijna elke celeb

Van Victoria Beckhams douche-hack en Candice Swanepoels briljante concealer-truc, tot dat éne wonderlijke huidverzorgingsgoedje van Julia Roberts. De celebs hebben zo hun beautytrucjes achter de hand, die ze van tijd tot tijd met ons delen. Maar één product kunnen ze echt niet missen...

Wondermiddel

Voor minder dan €2,- heb je een potje in huis. Het grootste beauty-geheim van celebrities is vaseline. Dat het een wondermiddel voor droge lippen is, wisten we al. Maar onder andere Beyoncé en J.Lo leren ons dat er nog veel meer toepassingen zijn.

Beyoncé verzorgt haar lange wimpers met het spul en J.Lo gebruikt het als reinigende balsem. Zie hier nog meer onverwachte beauty trucs met vaseline.

Lees ook: Dit is dé wenkbrauwtrend volgens menig influencer

Vastplakken van glitter

Wil je uitpakken met glitter voor een feestje? Doe wat vaseline op de plek waar je glitter wil aanbrengen, strooi de glitter erop en spuit daarna wat settingspray op je gezicht. Je make-up blijft zo de hele avond op z’n plek.

Glossy eyes

Glimmende oogleden zijn een grote trend. Hoe je de look creëert? Gewoon wat vaseline aanbrengen op je ooglid of over je oogschaduw deppen.

Nagellakfoutjes

Breng een laag vaseline aan rondom de nagel. Wanneer je je nagels aan het lakken bent en je schiet per ongeluk uit, kun je het zo wegvegen.

Doe-het-zelf-haarverf

De nagellaktruc geldt ook voor haarverf. Breng voordat je gaat verven wat vaseline aan op je haarlijn. Dit voorkomt die vervelende verfvlekken op je huid.

Liptint

Is je favoriete lipstick bijna op? Mix het dan met wat vaseline. Zo heb je en gloednieuwe, glossy tint.

Highlighter

Vaseline is een geweldige highlighter die zorgt voor een natuurlijke glow. Dep wat her en der en voilà: je huid is prachtig dewy.

Bron: Marie Claire Beeld: BSR


,