slogan

Beauty guru's in de ban van herbruikbare nepnagels

Breken jouw nagels standaard af en lukt niet om ze lang te laten groeien? Tsja, dan is er gelukkig altijd nog de nagelsalon. Al kan dat nog best hoog in de kosten oplopen. But no worries, de nepagels van beautymerk Static Nails kun je namelijk meerdere keren gebruiken.

Kunstnagels

Dit scheelt niet alleen in je portemonnee, maar is ook nog eens beter voor het milieu. Win-win situatie, dus! Waar je vroeger waarschijnlijk wel eens gebruik hebt gemaakt van kunstnagels van de drogisterij, werken de herbruikbare nagels van Static Nails in principe gewoon hetzelfde.

Lees ook: De manicure die je gelijk wil aanvragen bij de nagelsalon

Eindeloos gebruiken

Het enige nadeel is dat de meeste kunstnagels na één keer niet meer te gebruiken zijn. Bij deze nagels zit een speciale lijm die langzaamaan oplost. Dus wanneer ze op een gegeven moment van je nagels afvallen, kun je de nepnagels gewoon weer op je echte nagels plakken. We like!

Hoewel het merk beweert dat je de nagels eindeloos kunt gebruiken, lijkt dat ons niet helemaal happy & healthy voor je natuurlijke nagels. Maar hé, je hoeft ze in ieder geval niet na een keer al weg te gooien. Ook zijn de nagels vegan, wat zeker een pluspunt is.

Inmiddels aardig nieuwsgierig geworden? Je kunt de nagels *HIER* bestellen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The 1st REUSABLE MANICURE® (@staticnailsofficial) op

Bron: Glamour Beeld: Instagram, BSR


,