slogan

De spray tan truc waar Kim Kardashian bij zweert

De realityster wordt nauwelijks met een bleke snoet gespot en ziet er altijd uit alsof ze een paar uurtjes onder de zon heeft doorgebracht. Met haar huidziekte en de felle zonnestralen in Los Angeles kiest Kim liever voor een veiligere optie, waardoor haar liefde voor een spray tan is ontwikkeld.

Tan mom

Kim is al jaren van de bruiningsmachine en loopt dan ook regelmatig een studio binnen om zichzelf van een goudbruine gloed te voorzien. De beauty queen mag zichzelf na al die jaren een echte expert noemen en heeft dan ook één tip voor iedereen die zichzelf ook regelmatig op een spray tan-sessie trakteert.

Haarlijn

“Ik heb dus een ongewoon trucje wat echt een verschil maakt. Ik vraag namelijk altijd of ze haarlijn ook gewoon willen sprayen, want als dit niet gekleurd wordt, ziet het er echt bleek uit in vergelijking met de rest”, aldus de tip van Kim.

Nu heeft de realityster natuurlijk bruine lokken, dus voor wie gezegend is met blonde lokken, is dit misschien niet de meest verstandige tip om uit te proberen. Maar, voor alle brunettes onder ons: laat dat ellendige, oncharmante haarkapje voortaan maar voor wat het is.

Lees ook: Moeder onder vuur na spray tan 3-jarige dochter voor miss-verkiezing

Bron: Hollywood Life Beeld: ANP