slogan

De geheimen van LUSH

Onze favoriete winkel of all times: LUSH. Je kunt er niet naar binnen stappen en niks meenemen. Er gaat altijd wel een bath bomb, een zeepje of een gezichtsreiniger mee. Stiekem vraag je je elke keer weer af hoe LUSH het voor elkaar krijgt om de lekkerste producten te verkopen. Deze geheimen over LUSH kende je vast nog niet.

Producten

Wanneer je de LUSH-fabriek binnenloopt, kom je vanzelf in de 'glitter room'. Alle glitters die worden gebruikt voor met name bath bombs, zijn gemaakt van plastic-vrije glitters. Zo er is ook een 'bubbles' afdeling, waar bath bombs en bubble bars gemaakt worden. In 2016 werden er zo'n 21 miljoen bath bombs gemaakt! 

Alles wordt er met de hand gemaakt. Elke werknemer maakt tot 700(!) bruistabletten per dag. Daarnaast is iedereen die er werkt zich ervan bewust waar het merk voor staat. Zo staan duurzaamheid, minimal waste en handgemaakte producten hoog op het lijstje.

Elk product heeft weer een andere functie. Zo is de bath bomb oorspronkelijk gemaakt voor mensen met een gevoelige huid. Ook zit er in verschillende producten een speciale olie, waardoor jouw mood dus echt beter kan worden. Zo wordt er bijvoorbeeld citroen gebruikt voor meer energie en lavendel voor een relax moment. 

Lees ook: Oeps! Meisje is drie dagen roze na verkeerd gebruik bad-product

Bron: NewBeauty, Beeld: iStock, Instagram