slogan

Coupe de party: 4 trends voor party hair

Stress voor de perfecte feestlook is nergens voor nodig. Met deze next level party hairstyles steel je gegarandeerd de show.

Halo hair

Het is niet een haarband maar het eigen haar van de modellen dat hier schittert. Een lok is vanaf het ene oor naar het andere gekamd en vervolgens van een hoogglans paarse en diep aquablauwe kleurwaas voorzien. Het resultaat: een betoverend halo-effect. Die glittery ‘haarband’ gecombineerd met de zachte golven maakt deze look onbetwist tot één van de meest fascinerende en inventieve do’s van het jaar. 

De micro pony

Niet zo van de hair bling, aparte kleuren of andere toeters en bellen, maar wel zin in een écht andere coupe? Dan is de hotste haartrend onder modellen – de micro-pony – voor jou. Het leuke is dat zo’n ienieminie pony bij veel haarstijlen past. En hoe botter geknipt, hoe beter. Wij snappen natuurlijk dat zo resoluut de schaar in je haar zetten wel wat ballen vraagt, dus test het eerst even met een clip-in fringe. Dé truc van de ik-heb-elke-dag- een-andere-hairdo Kardashians. 

Baby braids

Wie de festival vibe tot diep in de winter wil vasthouden, kiest voor baby braids. Dicht bij je gezicht geplaatst zijn ze perfect om je losse lokken van een interessant detail te voorzien. Er geldt slechts één regel: houd de vlechtjes op microformaat. 

De haarband

Of je haar nu kort, lang, krullend of steil is, met een statement haarband is je look in een handomdraai party-proof. En ‘more is more’ is de trend in haarbandland. Denk parels, roségoud, ladingen stras, velvet en fake fur. Of nog beter: een combinatie ervan. Draag hem over je haar heen voor extra wow-factor. 

Meer feestelijke haarstijlen ontdekken? Je leest het in de nieuwe Grazia die in de winkel ligt. 

Tekst: Emma Wagenaar, Bron: GRazia