slogan

Bizarre beautytrend: Eetbare nagels van chocolade

Hoewel zo’n beetje iedere vrouw heel gelukkig wordt van chocolade, lijkt deze laatste trend op beautygebied alles te overtreffen. Nail artist Jessie Mills uit Nieuw-Zeeland wist wel heel opmerkelijke nagels te ontwerpen. Je kunt gerust zeggen: om je nagels bij op te eten...

Chocolade

Nagelbijters opgelet! Deze  beautytrend zou jouw vervelende gewoonte er niet beter op maken. In fact, je bent alleen maar geneigd om nog meer op je nagels tek nabbelen. Jessie Mills staat bekend om haar creatieve nail art, maar wist nu met wel iets heel bijzonders te komen. Ze creëerde namelijk eetbare nagels gemaakt van chocolade. En nee, het draait niet om ‘mooie’ nagels, want Jessie geeft zelf toe dat ze er niet bepaald glamoureus uitzien. Voor ieder wat wils, want alle soorten chocolade kwamen erbij kijken. Om de nagels toch nog een beetje op te vrolijken, plakte Jessie er eetbare versiering op. 

Verdeelde meningen

Toch is niet iedereen fan van de chocolade-nagels. Sommigen vonden ze ‘afschuwelijk’, anderen maakten zich zorgen dat chocolade van je vingers eten niet heel hygiënisch is. Jessie trekt zich daar echter niks van. “Wanneer mensen zeggen dat het er vies uitziet, denk ik gewoon: ‘Ja, daar ben ik het mee eens’. En als ze zeggen dat mijn vingers vies zijn en ze zich afvragen waarom ik ze in mijn mond zou stoppen, denk ik: ‘Ooit je vingers afgelikt bij KFC? Of zat er iets tussen je tanden?”. Toch zal Jessie zich voor nu nu weer focussen op gewone nail art. Mocht je geïnteresseerd zijn, hieronder zie je hoe je de chocolade-nagels maakt.

Lees ook: Funky nageltrend: Mood nailsBron: Daily Mail, Beeld: iStock