slogan

Beautytrend herfst 2013: donkere lippen

Alhoewel donkere kleuren geen verrassing zijn in de winter, is het bijzonder dat de lippen dit herfstseizoen gothic tinten hebben als donkerbruin, wijnrood en puur zwart.

De rest van de make-up wordt door de ontwerpers clean gehouden, waardoor de lippen het eerste is wat in het oog springt. De donkere kleur is tevens een belangrijk onderdeel van de dark romance trend van dit moment.

In de show van Dolce & Gabbana wordt donkere lipstick gecombineerd met een hoop goudtinten in de kleding. De modellen zien er uit als klassieke Donna's in Italië, die vaak afgebeeld worden met donkerrood gestifte lippen.

Bij Fendi, daarentegen, zijn het punkinvloeden die de make-up een dark romance uitstraling geven. In combinatie met de wilde hanenkammen zorgen de donkere lippen voor een stoer, maar vrouwelijk effect. Het bont in de kleding maakt het geheel extra ruig.

Puur zwart is er op de lippen te zien van de modellen in de show van Moschino Cheap and Chic. De kleur is zo compact aangebracht dat het je doet denken aan de make-up van een mimespeler. Wanneer je de kapsels ook ziet wordt duidelijk dat de zwarte lippen onderdeel zijn van een grungelook, waarbij de haren soms rood en geel zijn geverfd.

Bron beeld: Imaxtree 


,