slogan

Beautygoeroes zweren bij dit spotgoedkope beautyproduct, dat elke 3 seconden wordt verkocht

Als het op het blenden van foundation aankomt, is niets te gek voor beautygoeroes, al lijkt dít spotgoedkope product toch wel een van de beste te zijn. De siliconen MakeupDrop wordt elke drie seconden verkocht.

Siliconen spons

Move over beautyblender, celebrities en beauty liefhebbers zweren bij deze MakeupDrop. Voor maar £15 (€16,75) is deze siliconen spons verkrijgbaar. Niet gek dat 'ie zo vaak per uur wordt verkocht! De MakeupDrop werd eerder al gebruikt bij celebs als Margot Robbie en Dakota Johnson.

Make-up artist Pati Dubroff gaf in een interview met Harper's Bazaar aan waarom het product zo gewild is. Naast het feit dat je optimaal gebruik kunt maken van je foundation met een siliconen spons, zonder dat er een groot deel blijft zitten in de spons, zijn er andere redenen waarom de MakeupDrop niet mag ontbreken in jouw toilettas. "Sponsen en kwasten kunnen erg onhygiënisch zijn. Het belangrijkste is dat ik niemand pijn doe met mijn make-up, en dat kan wel gebeuren wanneer je 'vieze' producten hiervoor gebruikt."

Lees ook: Meisje bijna dood door vieze make-up borstels

 

Bron: LOOK Magazine, Beeld: iStock, Instagram